Betaalmogelijkheden en verzending

Betaalmogelijkheden en verzending

iDeal

Wanneer u internetbankieren heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u eenvoudig gebruik maken van iDeal. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet bij het plaatsen van uw bestelling op Fietskopen Online. IDEAL is veilig en betrouwbaar om betalingen te doen op het internet. Aan het betalen met iDEAL zijn er geen extra kosten aan verbonden.

PayPal

U kunt ook natuurlijk via PayPal uw bestelling plaatsen op Transportfiets Online. Betaal veilig, snel en eenvoudig via PayPal. Aan het betalen met PayPal zijn er extra kosten aan verbonden.

AfterPay

AfterPay voert voor Transportfiets Online het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Aan het betalen met AfterPay zijn er extra kosten aan verbonden.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Capayable Gespreid Betalen (in 3 termijnen)

Met In3 geeft u de mogelijkheid aan uw klanten om producten in drie gelijke termijnen te betalen. Deze unieke betaaldienst is zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. Omdat Gespreid betalen de drempel voor hogere bedragen aanzienlijk verlaagd, stijgt de gemiddelde orderwaarde van uw webwinkel!

Met Gespreid betalen van in3 wordt de eerste termijn direct betaald in de checkout van uw webwinkel. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald aan In3. Klik hier voor de website van IN3.

Verzending

Plaatst u de bestelling vóór 17:00 uur dan kunt u de producten de volgende dag op de aangegeven leveradres verwachten. De fietsen worden geleverd door koeriersbedrijf Post DHL. Track and Trace code wordt automatisch verstuurd naar jullie e-mail. Zo heeft u een indicatie tijd wanneer de fiets wordt afgeleverd. Wij versturen ook naar België, we berekenen voor de verzending wel 15 EU extra.